top of page

Miten toimimme?

Olemme toimineet noin viiden vuoden ajan.

Kiitos luottamuksestanne, jotka olette valinneet meidät.


Kun viimeinen yhteinen hetki tulee ja on luovuttava rakkaasta, on kohdattava raja: mitä nyt. Toinen alkaa heti toimia, toinen tarvitsee aikaa.


Meille soitto saa tulla myös sunnuntaina, silloin kun on itse valmis ottamaan yhteyttä. Soitto voi jännittää, pelottaa, tuntua niin lopulliselta toisenlaisen elämän alulta, että siksi meille saa soittaa hetkenä, jolloin aika on surevalle oikea.


Me tulemme luoksenne tai voitte tulla meidän luokse. Teillä ei tarvitse olla etukäteistietoa tai kokemusta näistä asioista. Me autamme, ja selvitämme teidän kanssa tarvittaessa yhdessä asia kerrallaan mitä tulee tehdä.


Tärkeintä on meille, että lähteneen ja teidän toiveet tulee huomioiduksi. Näiden asioiden kanssa ei ole koskaan kiire.


Me olemme kaikessa mukana sen verran kun te tarvitsette. Alusta loppuun saakka.

Puemme hänet toivotunlaisiin vaatteisiin ja huolitsemme ja kuljetamme. Teemme kaiken nämä itse.


Meillä on taitavat yhteistyökumppanit cateringissa ja valokuvauksessa, jotka ovat kauniisti, hienotunteisesti hoitaneet tilaisuudet. Näistä olemme aina saaneet erikseen kiitosta.


Kun tapaamme ensimmäisen kerran ja suru on tuore ja suuri, siinä hetkessä ei perukirjoitusasioita jaksa ajatella. Mutta mainitsemme niistä kuitenkin aina, koska ne kuuluvat valitettavana pakollisena asiana lähteneen järjestelyihin.

Ammattitaitomme näissä asioissa auttaa lempeästi ja konkreettisesti selvittämään, miten kuuluu toimia, että osaatte varautua asioihin, mitä on edessä päin.

Hautajaisten jälkeen kuitenkin nämä asiat hoidetaan. On tärkeä, että saatte rauhassa keskittyä jokaiseen hetkeen, mitä on matkan varrella. Ei ole kiire, on vain surevan oma aikataulu, jonka vierellä kuljemme.


Meidän täyden palvelun hautaustoimiston kautta saatte nämä kaikki:


- arkut

- uurnat

- kuljetukset

- kukat

- hautakivet

- kuolinilmoitukset

- adressit

- kutsut

- muistotilaisuusjärjestelyt

- musiikkipalvelu

- valokuvaus

- perukirjoitus ja perinnönjaot🌱 Surun kohdatessa, tulemme luoksesi.Auttaen,

Jori ja Kaisa, Hautaustoimisto Kajo


kuvat: Kaisa Pitkälä

Comentarios


bottom of page