top of page

Miksi kotitoimisto? Miksi tulemme luoksesi?

Päivitetty: 20. helmik. 2020


Meiltä on kysytty, onko meillä toimistoa? On meillä. Se on meidän kotonamme Klaukkalan Pikimetsässä. Siellä olemme saaneet palvella surun kanssa tekemisissä olevia ihmisiä. Meillä tärkeänä ajatuksena on se, että sureva saa hoitaa isoja ja tärkeitä asioita kodikkaassa, lämpimässä ja kauniissa ympäristössä.
Surun kohdatessa, tulemme luoksesi.


Ensisijainen toiminta-ajatuksemme on tulla surevan luo. Me tulemme luoksenne paikkaan, jossa teidän on hyvä olla. Me liikumme ja palvelemme, asiakaslähtöisesti. Mutta halutessanne myös kotitoimistoomme olette lämpimästi tervetulleita.


Meidän tullessa surevan luo, on ollut meidän kokemuksemme ja saamamme palautteen mukaan toivottu ja haluttu järjestely – joskus olemme menneet surukotiin jopa iltakymmeneltä. Meille tärkeintä on se, että saatte tarjoamamme palvelun juuri silloin kuin haluatte ja juuri siinä muodossa kuin tarvitsette. Kun tulemme luoksenne, teidän ei tarvitse lähteä kotoanne ulos. Joskus raskaiden ajatusten keskellä on hyvä vain olla. Me tuomme luoksenne esitteet arkuista ja uurnista, kerromme ja käymme läpi kaikki hautaamiseen liittyvät asiat, mm. kuljetukset, mahdollisuudesta kotikäyntiin arkun kanssa, asiointi puolestanne seurakunnan kanssa. Kotikäynnillä poisnukkuneelle rakkaalle valitaan oman pöydän äärellä viimeisen matkan varustus.


Hautaustoimisto Kajo, Klaukkala
Violetti eustoma, koskettavan kaunis aina.

Meillä arkut ja uurnat eivät ole konkreettisesti näkyvillä. Laadukkaat esitteet esittävät malliston. Kaikki saa tilaamalla ja nopealla aikataululla. Olemme havainneet, että kaikille laaja arkku- ja uurnavalikoima konkreettisesti nähtynä voi tuntua raskaalta. Sen tähden arkut valitaan kuvastosta ja toivottu malli saadaan tilattua.


Haluamme palvella asiakasta lämpimässä ja kodikkaassa ympäristössä.


Olemme avoinna sopimuksen mukaan.Yt. Kaisa ja Jori

Hautaustoimisto KajoComentários


bottom of page