top of page

Surun kohdatessa, tulemme luoksesi.

Päivitetty: 10. helmik. 2020


Kun suruviesti saapuu, aika pysähtyy.

Mitä tehdä ensimmäiseksi ja miten asiassa toimia?


Hautaustoimisto Kajo, Klaukkala
Elämä ja kuolema

Hei!

Aloitamme kirjoittamaan blogia sivujemme yhteyteen. Kirjoitteluissa kerromme toiminnastamme, ajatuksistamme sekä niistä asioista, jotka liittyvät hautaamiseen ja suruun.


Palvelumme

Kun saatte suruviestin, meille riittää

puhelinsoitto tai sähköpostiviesti ja tulemme auttamaan. Käymme teidän kanssa rauhassa läpi kaikki hautaamiseen liittyvät asiat. Hautaustoimisto Kajo tulee teidän luokse surukotiin tai paikkaan, jossa teidän on hyvä olla. Olette tervetulleita myös toimistollemme, kotiimme. Kotitoimistomme on avoinna sopimuksen mukaan.


Lupaamme täyden palvelun, joka tarkoittaa ihan kaikkea hautajaisiin liittyvää kutsuista, arkusta, adresseista, siunaus- ja muistotilaisuudesta, kukista, kukkalaitteista, musiikkipalvelusta, valokuvauksesta, lehti-ilmoituksista, uurnasta perunkirjoitukseen ja perinnönjakoon. Muistokiveä unohtamatta. Tämä kaikki yhdestä paikasta ja ystävällisellä, yksilöllisellä, kunnioittavalla palvelukohtaamisella. Haluamme auttaa järjestelyissä niin, että hautajaisissa näkyy vainajan ja teidän toiveenne.


Meidän vahvuutenamme on yksilöllinen ja visuaalinen lähestymistapa. Kuuntelemme ja palvelemme. Haluamme auttaa surullisessa elämäntilanteessa niin, että saatte tarvittavan avun ja ette jää järjestelyjen kanssa yksin. Kaunis, vainajan ja teidän toiveiden mukaisesti pidetty muistopäivä on tärkeä, se jättää jäljen.


Visuaalisen ja ihmisläheisen otteen lisäksi meillä on perunkirjoitukseen vaadittava osaaminen. Pitkä työkokemus verotuksesta ja talousasioista ovat hyväksi perunkirjoitusta laadittaessa.


Kun kohtaat surun ja on hautausjärjestelyjen aika, ota yhteyttä. Me autamme.Kaikki kauniisti, autamme surun hetkellä.


Hautaustoimisto Kajo, Klaukkala

Olemme myös facebookissa ja instagramissa:
Yt. Kaisa

Hautaustoimisto Kajo

Comentarios


bottom of page