top of page

Koronaviruksen vaikutuksia

Päivitetty: 19. maalisk. 2020

Koronavirus koettelee meitä kaikkia kaikkialla. Se asettaa meille rajat, jonka mukaan voimme toimia.

Hautaustoimisto Kajo, Klaukkala, luonto
Luonnon kauneus rauhoittaa.

Siunaustilaisuuksia järjestetään edelleen melkeinpä normaaliin tapaan, mutta muutos on silmiinpistävä hautajaisvieraiden määrässä.


Seurakunnat ovat ohjeistaneet, että hautajaisissa voi olla läsnä siunauksen toimittavan pastorin ja kanttorin lisäksi kahdeksan henkilöä. Tosin heti perään piispat antoivat ohjeistuksen, että pastoraalisista syistä hautaan siunaamisessa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka määrä ylittäisikin kymmenen henkilön rajan.

Lisäksi hautajaisia järjestetään enenevissä määrin ulkona tartuntariskien minimoimiseksi. Muistotilaisuuden ajankohtaa voi siirtää, jos halutaan paikalle enemmän läheisiä.


Hautajaisjärjestelyitä on alettu sopia enemmän ja enemmän puhelimitse - se on koettu helpoksi ja joustavaksi sekä ennen kaikkea nyt turvalliseksi tavaksi sopia järjestelyistä. Käytännössä se tarkoittaa, että lähetämme sähköpostiinne arkku- ja uurnaesitteemme ja sieltä valitsemalla voimme hoitaa hautajaisjärjestelyt etänä. Palvelu onnistuu näinkin - se on todettu toimivaksi ja mahdolliseksi!


Autamme ja tuemme kaikin tavoin, että surun kanssa saatte tarvitsemanne palvelun.

Kaikki kauniisti, autamme surun hetkellä.


Hautaustoimisto Kajo, Klaukkala, luonto

Toivomme meille kaikille voimia näinä poikkeuksellisina aikoina! Kunnioitusta ja arvostusta kanssaihmisiä kohtaan, että noudattaisimme Valtioneuvoston antamia ohjeita.yt. Kaisa ja Jori

Hautaustoimisto Kajo

Comments


bottom of page