top of page

Yrittäjän päivä 5.9.

Eilen oli yrittäjän päivä. Sen johdosta valokuva meistä. 🌱Kiitollisuus on päällimmäinen tunne. Kuvassa me olemme iloisia ja vapautuneita, vaikka tällä alalla suru, totisuus ja hiljaisuus ovatkin enimmäkseen läsnä.


On kuitenkin hetkiä, jolloin ilo ja naurukin saattavat puhjeta. Elämään ja suruun mahtuvat kaikki tunteet. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja tervetulleita. Tunteilla ei ole sääntöjä. Ne saavat tulla, olla ja mennä. Kulkevat omaa, tärkeää ja hyvää matkaa.


Kajon ikä on aika lailla neljä vuotta. Tässä hieman pohdintoja meistä.

Meidän vahvuutemme on tietyllä tapaa erilaisuutemme. Täydennämme toisiamme. Minun herkkyys, tunneäly ja visuaalinen ote (kukat ja graafinen osaaminen), Jorin toimivuus, älykkyys ja taloudellinen osaaminen ovat luoneet ihmeellisen ammatillisen kompetenssin juuri tähän työhön. Sitä usein nöyrin mielin hämmästelemme ja kiittelemme, että elämä kulki tällä tavoin eri reittien kautta tähän.


Kiitämme, että yrityksemme on kantanut. Olemme saaneet tehdä työtä, jonka olemme itse perustaneet. Monen monen asiakkaan sanat kantautuvat korvissa, ”miten ihana oli tulla kauniiseen kotiin hoitamaan asioita mahdottoman surun kanssa” tai että, ”emme jaksaneet itse lähteä minnekään, kiitos kun tulitte meidän luo! Eikä arkkuja ollut näkyvillä”. Myös palautteet, ”koko palvelu kauniisti ja ammattimaisesti alusta loppuun samojen ihmisten kautta” ja ”aina ovat tavoitettavissa”. Nämä lauseet merkitsevät, koska nämä ovat niitä asioita, jotka ovat meillä olleet toimintamme lähtökohtia.


Ihailen usein, miten hyvä ammattilainen Jori on perunkirjoituksen ja perinnönjaon teossa. Pitkä kokemus verotustyöstä on äärimmäisen tärkeä pohja osaamiselle. Sureva tarvitsee ammattilaisen vahvaa osaamista, koska surussa kaikesta on jaksettava ottaa selvää. Jori auttaa siinä mielettömän hyvin ja heti. Hän on lähes aina tavoitettavissa.


Haluamme, että matala kynnys on meidän palvelun perusta ja että se näkyy. Haluamme olla auttamassa kaikille oman näköiset hautajaiset.

Jokainen ihminen on niin arvokas, että ansaitsee kauniin viimeisen juhlan. 🌱


Lämpimin ajatuksin, Kaisa


🌱 Kaikki kauniisti, autamme surun hetkellä.

Comments


bottom of page